Xiaomi офіційно представила компактну читалку за 2400 гривень

Попит на електронні читалки сходить нанівець, але вимушена самоізоляція і карантинні заходи повернули інтерес до цих пристроїв. Хоча, до колишньої популярності дуже далеко. Свою новинку в цьому сегменті представила компанія Xiaomi InkPalm Technology – InkPalm 5. Оцінили її в $ 91, і вона доступна на краудфандінговой платформі Youpin.

Електронну книгу InkPalm 5 оснастили 5,2-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1280х720 пікселів і щільністю пікселів 284ppi. Важить гаджет 115 грам і його товщина склала всього 6,9 мм.

Баєується рідер на чіпі Allwinner, володіє 1 Гб оперативної пам’яті і флеш-накопичувачем місткістю 32 Гб. Ємність акумулятора склала 1400 мАг і керує роботою пристрою операційна система Android 8.1, підтримується спільна авторизація з 5 книгарнями: Jingdong Reading, Variety Reading, WeChat Reading, Kindle Reading і Handy Reading. Також можна встановлювати сторонні додатки і імпортувати електронні книги.

Дисплей InkPalm 5 прикриває загартоване скло і заявлена ​​підтримка 24 рівнів яскравості. Під екраном розташувалася сенсорна кнопка у вигляді логотипу компанії, що дозволяє управляти гаджетом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.