Старі флагмани Xiaomi отримали неофіційну оновлення до Android 11

Є цілий ряд хоч і застарілих, але все ще актуальних і багатьма улюблених флагманських смартфонів від компанії Xiaomi. На жаль, офіційного оновлення до нової операційної системи Android 11 пристрої зі статті не отримають, проте силами ентузіастів актуальне ПО все ж реально. Подробиці читайте в нашій статті.

 

Йдеться про можливість установки Android 11 для таких смартфонів, як Xiaomi Mi Mix 2S, Xiaomi Mi Mix 3, Xiaomi Mi 8 Pro і Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. Офіційне оновлення до MIUI 12 всі перераховані смартфони отримали ще в 2020 році, проте версія Android так і залишилася десятої.

Тепер для цих моделей стала доступна версія Android 11 від творців одного з найвідоміших і довгограючих проектів – кастомной прошивки Paranoid Android. На відміну від інших команд, які розробляють кастомниє прошивки, Paranoid Android відрізняється наявністю встановленого магазину додатків Google Play і всіх необхідних сервісів Google.

 

Для довідки: Xiaomi Mi Mix 2S на момент релізу поставлявся з фірмовою оболонкою на базі Android 9 Pie, а Xiaomi Mi 8 Explorer Edition і зовсім працював на базі Android 8.1 Oreo.

А серед наших читачів є користувачі вищеназваних пристроїв?

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.