ПриватБанк змінить тарифи з 1 квітня

Стало відомо, як зміняться ціни на послуги. Менш, ніж через 5 днів ПриватБанк планує переглянути ціни на популярні банківські послуги. Зокрема це стосується тарифів на обслуговування рахунків. Повідомляється, що при розробці нових тарифних планів враховувалася необхідність адаптувати ціни на обслуговування до потреб бізнес-клієнтів. В Приваті заявляють про зниження тарифів на популярні послуги і введення комісії за нецільове використання – тобто за переклади між фізособами-користувачами послуг банку.

Відзначається, що основних змін буде чотири і їх, підкреслюють в ПриватБанку, користувачі зможуть оцінити по достоїнству:

  • Плата за переклади в інші банки буде знижена втричі;
  • Знизяться ціни на картки для бізнесу;
  • З’являться персональні банкіри та консьєрж-сервіс;
  • Буде повністю скасовано щомісячну плату за обслуговування рахунків.

У ПриватБанку відзначають, що якщо є необхідність змінити тарифний план, то зробити це можна через Приват 24 до кінця березня, адже з 1 квітня всім буде підключений тарифний план «Бізнес Старт». Однак, підкреслюють в банку, його можна змінити на інший в будь-який момент.

Також повідомляється, що галузеві пакети послуг, такі як «ІТ Expert», «ОСББ» «Комунальні лікарні» і «Для благодійних організацій», в яких діють спеціальні тарифи, залишаться без змін.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.