Відома дата виходу і ціна самого тонкого смартфона Xiaomi Mi 11 Lite

Відома вартість революційних новинок від Xiaomi. Китайська корпорація Xiaomi готується до випуску самого тонкого і легкого смартфона лінійки Xiaomi Mi.

Про це повідомляє портал “Айтіпедія” з посиланням на офіційну сторінку в соцмережі Weibo генерального директора компанії Xiaomi Лей Цзюня. У понеділок, двадцять дев’ятого березня, відбудеться офіційне представлення нового, самого легкого і тонкого мобільного пристрою в популярній лінійці Xiaomi Mi. Генеральний директор корпорації окремо акцентував увагу на тому, що цей смартфон розроблений спеціально для молоді і напевно буде мати успіх у молодих поколінь.

Згідно надійшли даними, мається на увазі модель Xiaomi Mi 11 Lite. Вона буде офіційно представлена ​​одночасно з суперфлагманамі Xiaomi Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra, а також гнучким смартфоном Xiaomi Mi Mix.

Заява, яку зробив Лей Цзюнь, спровокувала підвищений інтерес до корпорації Xiaomi. Анонсована новинка вже з’явилася в каталогах онлайнових торгових майданчиках. Експерти вказують на те, що Xiaomi Mi 11 Lite 4G сконструйований на базі однокристальної системи Snapdragon 732G, тоді як Mi 11 Lite 5G буде оснащений мобільною платформою Snapdragon 765G. Це головне і, по суті, єдина відмінність даних моделей.

Також відомо, що в Mi 11 Lite буде встановлений 6,55-дюймовий AMOLED-дисплей роздільною здатністю Full HD + (1080 x 2400 пикселей) з отвором у верхньому лівому кутку. Очікується, що екран буде підтримувати частоту оновлення 90 Гц, а також буде оснащений знаходяться під екраном сканером відбитків пальців.

Інженери Xiaomi оснастили смартфон 20-мегапіксельною селф-камерою, а в основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 64, 8 і 5 Мп. Пристрій буде працювати під управлінням ОС Android 11 з оболонкою MIUI 12. Ємність акумулятора становить 4250 МАВ годину, що дозволить підтримувати швидку зарядку потужністю 33 Вт. Також відомо, що у цього смартфона немає вбудованого аудіороз’єми 3,5 мм.

Вартість смартфона моделі Xiaomi Mi 11 Lite 5G з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті складе 13193 гривень. Однак за версію з 8/128 ГБ доведеться викласти 14050 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.