Укрзалізниця оновила обмеження на рух поїздів в «червоних» зонах

У компанії розповіли, як здійснюється перевезення пасажирів в регіонах, де ввели більш жорсткі карантинні обмеження. В Укрзалізниці повідомили, як відбуваються пасажирські перевезення в регіонах, які потрапили в «червону» зону карантину з 27 березня. Як повідомила прес-служба компанії, Укрзалізниця та Міністерство охорони здоров’я України стежать за динамікою захворюваності COVID-19 в Україні.

Відзначається, що в Чернігівській області, в якій карантинні обмеження «червоної» зони почне діяти з 00:00 29 березня, посадка і висадка буде проводитися без змін. Обмежень на посадку / висадку не вводитимуть в Миколаївській області до 1 квітня включно і у Львівській області до 30 березня включно.

Немає обмежень посадки / висадки пасажирів в Києві і області, Сумської та Одеської областях.

«Чернівецька, Івано-Франківська, Житомирська та Закарпатська області: обмеження продажу квитків, висадки-посадки продовжено до 06.04 включно. Призначено 8 спецрейсів в закарпатському і буковинському напрямках », – йдеться в повідомленні.

Обмеження руху в Рівненській і Черкаській областях також застосовуватися не буде, оскільки регіони в «червону» зону на цьому тижні не потрапили.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.