Свіже оновлення для Xiaomi Mi A3 додало проблем

Розробники компанії Xiaomi так і не можуть довести до розуму програмне забезпечення для смартфона Xiaomi Mi A3, випущеного влітку 2019 року в рамках програми Android One і працює під управлінням «чистої» ОС Android без фірмової оболонки MIUI.

Практично всі випущені прошивки для Xiaomi Mi A3 приносили на пристрій широкий перелік найрізноманітніших проблем – зависання, надмірний розряд батареї, повільна зарядка і збої призначеного для користувача інтерфейсу і т.д. І, на жаль, майже кожне щомісячне оновлення, після початкового поновлення до Android 11, додавало проблем і викликало розчарування у користувачів.

 

Я використовую Xiaomi Mi A3 і оновлення в основному були вчасно (вчора був встановлений патч безпеки від березня 2021 роки), але найгірше те, що з кожним великим оновленням він сповільнюється і / або приносить нові помилки, що псує досвід використання телефону.
Проте після березневого оновлення я часто стикаюся з частим відключенням мого Xiaomi Mi A3.

Тепер у власників Xiaomi Mi A3 стали проявлятися проблеми з датчиком відбитків пальців і наближення, випадкові перезавантаження апарату і знижена продуктивність пристрою після березневого оновлення безпеки.

Цілком можливо, що вищезгадані проблеми існували раніше, але стали більш вираженими з останнім оновленням для Xiaomi Mi A3. А може бути, вони просто потрапили в поле зору тільки зараз.

Судячи з усього, Xiaomi Mi A3 стане останнім смартфоном компанії, випущеним за програмою Android One на «чистій» Android без фірмового інтерфейсу MIUI, так як можливий Xiaomi Mi A4 за графіком вже давно повинен був побачити світло.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.