Нові версії MIUI 12.5 приносять кілька цікавих функцій

Коли ми подумали, що Xiaomi, мабуть, відмовилася від додаткового функціоналу, щоб зосередитися на доопрацюванні існуючих функцій до стабільної версії MIUI 12.5, компанії вдалося довести, що ми помиляємося.

Виробник недавно випустив кілька послідовних оновлень для бета-версії MIUI 12.5 з номерами від 21.3.12 до 21.3.18. І, якщо ви не помітили, ця нумерація відповідає даті випуску оновлення – з 12 по 18 березня.

Ці бета-версії принесли з собою кілька додаткових функцій, і деякі з них, якщо чесно, досить круті. Наприклад, оновлення 21.3.12 додає підтримку Dolby Atmos в смартфони серії Redmi K40.

У будь-якому випадку, давайте тепер розглянемо наступні кілька випусків. Оновлення версії 21.3.15 вважалося регулярним випуском з виправленням помилок, як випливає з журналу змін. Але лише до тих пір, поки не було виявлено, що додаток безпеки принесло з собою кілька корисних нових функцій.

Перш за все, це пара нових перемикачів: щоб пристрій попередив про необхідність зарядки акумулятора, коли виявляється, що ступінь розрядки акумулятора критично висока, а також для включення інтелектуальних «пропозицій і попереджень щодо економії заряду батареї».

Крім того, тепер у вас також є можливість поділитися своїм поточним місцезнаходженням з екстреними службами під час здійснення екстрених дзвінків.

Однак аналогічна версія цієї рятувальної функції вже доступна в дзвонилкі від Google. Таким чином, реалізація даної функції безпеки MIUI може бути корисна тільки в регіонах, де Google звонилка не використовується, тобто, в Китаї.

Потім ми отримали нове оновлення бета-версії MIUI 12.5 21.3.16 / 17, для якого нижче наведено неповний, але зате офіційний список змін:
1. Додана підтримка налаштування певних веб-сайтів без блокування реклами
2. Оптимізована швидкість запуску браузера.
3. Вирішено проблему невірної копії буфера обміну в деяких сценаріях.
Як видно з вищевикладеного, браузер MIUI був оновлений з можливістю додавання певних сайтів в якості винятків для вбудованого блокувальника реклами. Це виявиться надзвичайно корисним для сайтів, що відключають певні функції при виявленні блокувальника реклами.

Крім того, оновлення також додає кілька нових наклейок і фоторамок з співвідношенням сторін 4: 3 в додаток MIUI Gallery.

І останнє, але не менш важливе: MIUI 21.3.18 додає можливість тимчасово відключити спливаючі / плаваючі повідомлення на певний період, повівши їх вгору. Час відсутності повідомлень на екрані можна налаштувати від однієї хвилини і до блокування екрану.

На закінчення можна відзначити: тепер досить ясно, що доповнення до MIUI 12.5 не зникнуть найближчим часом, принаймні, до тих пір, поки не почнеться розробка MIUI 13. Але це зовсім інша історія. А ще вам напевно буде приємно дізнатися, що стабільні збірки MIUI 12.5 будуть випущені вже в наступному місяці для першого набору пристроїв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.