Як працюватимуть Нова пошта та Укрпошта під час локдауна до 9 квітня

Як три тижні працюватимуть поштові відділення під час локдауна. З 20 березня по 9 квітня в столиці підсилюють карантинні обмеження через зростання статистики захворювання коронавірусів. Тепер українцям розповіли, як в цей період будуть працювати поштові відділення, передає новинний портал Айтіпедія.

Слід зазначити, що на тлі карантину ряду організацій і підприємств уже не раз доводилося міняти свій графік і режим роботи. Тепер представники компанії “Укрпошта” вирішили заспокоїти жителів і гостей України: так, підкреслюється, що всі поштові відділення працюватимуть в колишньому режимі. Принаймні, така інформація є на даний момент. Якщо раптом щось зміниться, то обов’язково з’явиться оголошення на офіційному порталі компанії, щоб клієнти були вчасно поінформовані.

До слова, з компанією “Нова пошта” склалася приблизно така ж ситуація. Представники компанії підкреслили, що на даний момент їх робота (включаючи і графіки відділень, і режим доставки посилок) не змінюється. Однак якщо раптом будуть внесені корективи, то в “Новій пошті” обіцяють відразу ж повідомити про це клієнтам і на офіційному порталі, і на сторінках у соціальних мережах.

Однак варто підкреслити, що весь час пандемії в поштових відділеннях все ж діють деякі обмеження. По-перше, найчастіше в приміщеннях можна побачити жовту лінію біля кас – це значить, що ближче підходити не можна. Крім того, клієнти повинні дотримуватися соціальну дистанцію і масковий режим, згідно з правилами про протиепідеміологічних заходів, затвердженим Міністерством охорони здоров’я.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.