Всі три нових флагмана Xiaomi готові до релізу

К 19 березня стало відомо, що буквально за два дні китайський техно гігант Xiaomi отримав сертифікати від регулюючого органу 3С для відразу кількох своїх флагманських смартфонів, які повинні бути представлені протягом декількох тижнів. Подробиці читайте в нашій статті.

Зустрічайте: смартфони з модельними номерами M2102K1C і M2102K1AC (вони ж Xiaomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Ultra), а також M2103K19C – смартфон, імовірно, з гнучким дисплеєм (потенційно Xiaomi Mi Mix 4 / Fold). Що стало відомо крім того, що всі три пристрої мають готові прототипи? А то, що ними підтримується швидка зарядка потужністю 67 Вт і мережі 5G.

На тлі даної новини дуже цікаво виглядає інша новина – поява в Мережі реальних фотографій першого складного смартфона від Xiaomi.

Що ж до Xiaomi Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra, то пристрої повинні отримати ідентичний дизайн, але різні камери: Mi 11 Ultra отримає окрему 48 Мп камеру з 5-кратним оптичним і 120-кратним гібридним зумом, в той час як гібридний зум у Mi 11 Pro буде обмежений тільки 50x.

Ранні інсайда і чутки твердять про те, що новинки повинні бути представлені в березні-квітні 2021 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.