Перші живі фото Xiaomi Mi Band 6 від виробника

Фото з’явилося в декларації відповідності Huami для Євросоюзу. Компанія Xiaomi готує до випуску свій новий розумний браслет серії Mi Band. У мережі поступово накопичуються подробиці про майбутню новинку. На цей раз, надбанням громадськості стало цілком офіційна жива фотографія Xiaomi Mi Band 6.

Фото було виявлено в декларації відповідності, заповненої компанія Huami для Євросоюзу. Відзначимо, що Huami відома не тільки як власник марки Amazfit, але і як контрактний виробник фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band (названі для Китаю) і Mi Smart Band (назва для міжнародного ринку).

У тексті документації браслет згадується просто як Smart Band, проте назва файлу і фото прямо вказують на назву Mi Smart Band 6. Також згадується маркування XMSH15HM, під якою новий браслет Mi Smart Band 6 вже пройшов сертифікацію в Індонезії та Індії.

Судячи з фото, браслет дуже схожий на торішній Mi Band 5 по зовнішнім виглядом і теж комплектується магнітним зарядкою.

Згідно з попередніми даними, розумний браслет Xiaomi Mi Band 6 виявиться багато в чому краще торішнього Mi Band 5. Він отримає підтримку SpO2, NFC, GPS, голосового помічника Alexa, а також більший екран. Крім того, розшириться програмна функціональність. В тому числі, замість 11 режимів активності буде вже 30, в числі нових – танці, зумба, крикет, баскетбол і кікбоксинг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.