Названа дата анонса Xiaomi Mi 11 Pro

В кінці грудня минулого року був представлений Xiaomi Mi 11. Не зовсім раптово, але несподівано. Він вийшов раніше звичайного часу, і компанія явно поспішала застовпити за новинкою звання першого з Snapdragon 888. З новинкою явно не дотягли по частині камери, яка конкурентам програє і оптичного зуму позбавлена. Виправити ці недоліки повинні в Xiaomi Mi 11 Pro.

Раніше інсайдери повідомили що смартфон повинні показати до кінця березня. Вони продовжують наполягати на цьому і навіть виклали в мережу постер-запрошення на майбутню презентацію Xiaomi Mi 11 Pro. Якщо довіряти йому, то прем’єра «Прошки» відбудеться 30 березня і показаний смартфон в дизайні Xiaomi Mi 11 Ultra, який раніше розсекретив один з блогерів.

Перед нами апарат з потрійною тильною камерою, де один з датчиків перископний для 120 кратного цифрового зума. Звертає на себе увагу наявність мініатюрного екрану. Очікується, що один з модулів тут Samsung ISOCELL GN2 на 50 Мп з оптичним форматом 1 / 1,12″, а ось два інших будуть дозволом по 48 Мп кожен.

 

Інші характеристики Xiaomi Mi 11 Pro повинні включати в себе AMOLED-дисплей дозволом QuadHD + з частотою оновлення 120 Гц і частотою відгуку сенсора 480 Гц, оперативку LPDDR5 і флеш-накопичувач UFS 3.1, чіпсет Snapdragon 888, швидку дротову зарядку потужністю 67 Вт і є підтримка бездротової зарядки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.