Telegram запустив нові голосові чати з збереженням їх у вигляді подкастів

У грудні 2020 го Telegram запустив аудиоконференции в групах, а сьогодні команда представила чергове оновлення мессенджере, в якому розповсюдила голосові чати на канали, і зняла обмеження по кількості слухачів (тепер воно необмежено).

Бесіди в прямому ефірі тепер можуть одночасно слухати мільйони людей – завдяки цьому кожен канал Telegram тепер може стати повноцінною радіостанцією. По крайней мере, так вважають в компанії.

Щоб створити голосовий чат, адміністратор повинен перейти в профіль каналу або групи, натиснути на три крапки (⋮) і вибрати пункт «Почати голосовий чат».

 

 

Адміністратори також можуть включити запис чату, щоб потім поділитися ним з передплатниками, які пропустили прямий ефір. По завершенні аудіофайл з’явиться в чаті зі збереженими повідомленнями. Учасники можуть дізнатися про те, що чат записується, по червоній точці поруч з його назвою.

 

 

Будь-який слухач може подати запит, щоб виступити в якості спікера, але рішення залишається за адміністраторами – вони можуть подивитися, хто попросив слово, прочитавши інформацію «Про себе» біля кожного учасника.

 

 

Адміністратори публічних груп і каналів можуть створювати запрошення посилання, які відразу відкривають голосовий чат. Можна створити окремі посилання для спікерів і слухачів – першим не доведеться чекати, поки їм дозволять включити мікрофон, а окремою посиланням для слухачів можна ділитися в спільнотах із зацікавленою аудиторією.

 

 

Приєднатися до голосового чату в каналі можна не тільки від власного імені, а й від імені одного зі своїх каналів, щоб уникнути зайвої уваги до своєї особистості.

Серед інших поліпшень – можливість перенаправляти і вибрати інший чат, перезапуск довгих голосових повідомлень з місця, на якому воно було перервано, і нові жести на Android (можна вибрати дію при змахування вліво в списку чатів: закріпити чат, позначити його як прочитаний, архівувати , вимкнути повідомлення або видалити).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.