У Instagram дорослим заборонили писати підліткам

Надіслати ПП можна буде тільки з підписаним на вас підлітку. Команда соціальної мережі Instagram ввела нові правила, що обмежують спілкування між підлітками і дорослими користувачами.

Щоб уберегти підлітків від небезпек раннього вступу у доросле життя, розробники Instagram заблокували дорослим користувачам можливість писати особисті повідомлення підліткам, які на них не підписані. Дорослий отримає повідомлення: «Ви не можете відправляти повідомлення цього аккаунту, поки він не підписаний на вас».

Підлітки також почнуть отримувати попередження, якщо їм напише приватне повідомлення користувач, «демонструє потенційно підозрілу поведінку». У сповіщенні будуть запропоновані опції «Поскаржитися» або «Заблокувати», розміщені нагадування про необов’язковість відповіді і додаткове попередження «Будьте обережні, коли ділитеся фотографіями, відео або інформацією з незнайомими людьми».

Такі попередження будуть розсилатися, якщо системи модерації Instagram виявлять підозрілу поведінку дорослого користувача. Компанія не повідомляє подробиці про те, як працюють ці системи, але заявляє, що підозріла поведінка може включати відправку «великої кількості запитів в друзі або повідомлень людям молодше 18 років».

Як відзначають розробники Instagram, ця функція стане доступна в деяких країнах в поточному місяці, а міжнародний запуск відбудеться «скоро».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.