У Viber заявили про зростання популярності деяких функцій

У Viber заявили про зростання популярності групових чатів в месенджері в період дії карантинних обмежень. Така тенденція зафіксована у всіх регіонах, де у користувачів встановлено додаток Viber.

Карантин у світі триває рівно рік. За цей час число нових групових чатів в світі виросло на 170%, в Україні – на 120%. Кількість переглядів інформації в групових спільнотах в світі і Україні підвищився на 30% і 130% відповідно. Тривалість перебування в співтоваристві середньостатистичного абонента з України також збільшилася на 40%, в порівнянні з попередніми значеннями.

Також відомо, що частка повідомлень, що відправляються в групових чатах Viber стала більше на 20%, число вхідних і вихідних відеодзвінків в групових спільнотах України збільшилася на 19% і 22%.

Ще одна послуга, яка стала популярною під час карантину – це оплата послуг і товарів через чат-боти Viber. Все більше людей почали робити покупки онлайн. Це стосується як бізнесу, так і споживачів.

Так як кількість користувач стрімко зростає, розробники Viber додали в налаштування месенджера корисну для користувачів функцію, яка захистить від шахраїв. Функція «Захист від зайвих дзвінків» доступна тільки в останній версії Viber і виключно для користувачів з українськими номерами телефонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.