Топ 10 найбільш потужних смартфонів на Android за березень 2021 року

Ще кілька років тому продуктивність для смартфона була першорядним показником якості. Багато користувачів вибираючи новий пристрій оцінювали його саме по бенчмарк, одним з найпопулярніших програм цього типу є Antutu. Зараз ситуація трохи змінилася, оскільки багато користувачів дивляться вже не на кількість “папуг”, а на якість зйомки, частоту оновлення зображення на дисплеї та інший функціонал. Проте Antutu до сих залишається в пошані, розробник щомісяця випускає свої рейтинги, вибираючи найпотужніший смартфон. Результат за березень виявився досить цікавим. Трійка лідерів виглядає наступним чином: iQOO 7, Vivo X60 Pro + і Redmi K40 Pro. Всі ці пристрої працюють на базі процесора Snapdragon 888 від Qualcomm. Єдиним смартфоном в десятці не на процесорі Qualcomm став Huawei Mate 40 Pro, що розташувався на 5 сходинці з Kirin 9000.

Якщо говорити про смартфони середнього класу, то тут йде запекла битва чіпів Mediatek і Kirin. Перший бренд представлений SoC Dimensity 820, а на стороні Huawei виють чіпи Kirin 985 і Kirin 820, що показують схожі результати. Можна зробити висновки, що Qualcomm складно претендувати на щось в середньому сегменті, при цьому в топі у даного виробника немає конкурентів.


Нагадаємо, що рік тому бенчмарк пропав з офіційного магазину додатків Google Play, тепер його завантажувати потрібно вручну з сайту розробника.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.