Брак в Redmi K40: з чим напартачив виробник

Історія з запотівання камер Redmi K40 і Redmi K40 Pro
Не так давно Xiaomi освіжила Redmi K30, представивши Redmi K40 з більш потужним процесором і поліпшеними характеристиками. Статистики після початку продажів поки не набралося, тому складно говорити про те, наскільки новинка стала затребуваною. А так як Redmi K40 продається тільки в Китаї, складно зрозуміти настрій користувачів, як вони прийняли новинку. Ми встигли познайомитися зі смартфоном особисто і поділилися своїми враженнями про нього. І, як виявилося, є момент, який грунтовно розчарував.

Ми зіткнулися з проблемою – запотівання основної камери Redmi K40, через що страждає якість зйомки. На захисному склі утворюється конденсат, а знімки виходять як в серпанку або в тумані. Як правило, таке явище відбувається через температурний перепад і неякісну збірку, коли не дотримано герметичність прилягання захисного скла.

Є цей брак масовим або це одиничний випадок, стверджувати не беремося. Але проблема з запотівання камери проявилася не тільки в нашому тестовому екземплярі Redmi K40, але і в Redmi K40 Pro, огляд якого ми випустимо в майбутньому. Нам залишається чекати реакції виробника на цей дефект. Можливо, він заявить про те, що подібне це норма.

 

Нагадаємо, що з аналогічною проблемою раніше зіткнулися власники Samsung Galaxу Note 20 і тоді компанія списала все на те, що поява конденсату абсолютно звичайне явище. Все що вона зробила – порекомендувала власникам дорого смартфона уникати температурних перепадів. Мабуть, простіше списати все на зовнішні обставини, ніж зробити моделі об’єктивів герметичними.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.