Sony готова до випуску приголомшливої приставки PlayStation 5 Pro

Японська корпорація Sony є одним з найбільших виробників в світі, який займає створенням і випуском на ринок різного роду електронних пристроїв. Новітнім винаходом бренду є ігрова приставка PlayStation 5, яка продається по всій земній кулі за $ 499 доларів, тобто кожна людина, маючи подібну суму грошей, може дістати собі цю консоль, отримавши тим самим можливість грати в ігри і отримувати від цього процесу максимально велике задоволення. Дана ігрова приставка є однією з найбільш просунутих за всю історію людства, так як їй під силу похвалитися вкрай потужним і неймовірно просунутим технічним оснащенням.

Загальна сумарна потужність PS5 становить цілих 10,28 терафлопс, чого цілком достатньо для запуску ігор в дозволі 4K Ultra HD, і це безперечно абсолютно точно можна вважати дуже великим і вкрай значущою перевагою. Проте, пройдуть один-два роки, і потенціалу цієї консолі всім знову виявиться недостатньо, так як геймерам з різних країн світу захочеться ще більшої продуктивності і обчислювальної потужності. Компанія Sony розуміє і усвідомлює, що все це неминуче, і саме тому вона вже зараз вкрай активно готується до виходу на ринок нової ігрової приставки, оснащеній за останнім словом техніки і технологій.

 

Такою консоллю є Sony PlayStation 5 Pro, яку пока поки ще й не представили офіційно, але про яку вже зараз дещо відомо. Так, ця ігрова приставка є покращеною версією PS5, а під силу їй похвалитися неймовірно великою обчислювальною потужністю, становить яка приблизно 20 терафлопс. За рахунок цього PS5 Pro може не тільки запускати гри в 4K Ultra HD при стабільних 60 кадрах в секунду, але ще і забезпечувати навіть стабільні 120 FPS, і це безперечно порадує любителів грати в шутери, особливо по мультиплееру, адже в сукупності з телевізором, що володіє частотою оновлення 120 Гц, вдасться вивести досвід гейминга на новий рівень, недосяжний коли-небудь раніше.

Крім того, новітня ігрова приставка в змозі забезпечувати запуск ігор в дозволі високої чіткості 8K UHD, і це всіх гарантовано приємно порадує, так як в даному конкретному випадку ніяк інакше бути навіть і не може. Залишилося тільки дочекатися, коли нарешті настане день презентації Sony PlayStation 5 Pro, тому що дана консоль володіє дуже великою продуктивністю і, крім того, цілої масою різних інших особливостей, якими це електронний пристрій всіх приємно так чи інакше здивує в потрібний момент часу. Очікується, що коли PS5 Pro стане доступна для покупки, вона буде продаватися приблизно за $ 799. Її вихід очікується в 2021 – 2022 роках.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.