Xiaomi Mi Band 6 стане кращим спортивним браслетом 2021 року з ціною в 850 гривень

З кожним днем ​​носимая електроніка стає все більш затребуваною, і на те, звичайно, є цілком собі реальні причини. Функціональні можливості такого роду електронних пристроїв стрімко розширюються, стаючи все більш багатими. Ще якщо п’ять років тому спортивні браслети могли тільки лише підраховувати фізичну активність, то тепер, зараз, їм під силу аналізувати якість сну, виступати в ролі «розумного» будильника, відображати пульс, а також виступати в ролі фітнес-тренера під час занять безліччю популярних видів спорту. Проте, вже незабаром ситуація стане ще краще, так як до виходу на ринок готується такий наручний гаджет, як Xiaomi Mi Band 6.

Нехай поки що цей фітнес-трекер ще й не представили громадськості, але вже незабаром все зміниться, так як виявиться представлений, а потім і запущений в продаж, наручний браслет нового покоління від компанії Xiaomi, а принесе він разом з собою оновлений дизайн, нові сенсори і датчики для відстеження фізичної активності, а разом з тим, крім цього, безліч різних інших особливостей, всі з яких вкрай позитивно відіб’ються на цьому наручні гаджет, зробивши його набагато більш привабливим і вигідним, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Новий спортивний браслет принесе з собою посилену систему захисту, розширені функціональні можливості, а також безліч різних інших нововведень.

 

Навіть не дивлячись на те, що презентація цього браслета ще не відбулася, вже тут і зараз відомо про все те, чим саме конкретно він виявиться здатний всіх приємно порадувати. Так, йому приписують збільшений в розмірах кольоровий AMOLED-дисплей з великою роздільною здатністю, модуль Bluetooth 5.2 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим, крім цього, акумуляторну батарею ємністю 130 мАг з підтримкою технології прискореної зарядки. Втім, і це ще далеко не все, тому що новинка також виявиться здатна приємно порадувати користувачів оновленим дизайном корпусу, але Xiaomi Mi Band 6 як і раніше буде представляти із себе капсулу, яка поміщується в силіконовий ремінець.

Новенький наручний гаджет отримає барометричний альтиметр для визначення висоти, на яку піднявся користувач, а разом з тим, крім цього, ще й модуль GPS для визначення місця розташування в просторі, причому знаходити самого себе трекер виявиться здатний навіть без підключення до смартфонів, і це всіх гарантовано абсолютно точно приємно порадує. Новинка в особі Xiaomi Mi Band 6 буде продаватися в магазинах приблизно за 199 юанів, тому бажаючим його купити саме в Китаї буде потрібно викласти за нього близько 850 гривень. Це, звичайно, сущі копійки за сучасними мірками, тому будь-яка людина виразно абсолютно точно зможе дозволити собі покупку даного трекера.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.