Sony PlayStation 5 повалила всіх у шок через чотири місяці після початку продажів

Як відомо, з листопада 2020 року в продажу по всьому світу можна зустріти таку ігрову приставку, як Sony PlayStation 5, а оснащена вона за останнім словом техніки і технологій. Завдяки вкрай потужному і неймовірно про продуктивної технічним оснащенням ця консоль має потужність на рівні 10,28 терафлопс, якої цілком достатньо для того, щоб забезпечувати запуск ігор в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів). Подібна обчислювальна потужність робить дану консоль максимально привабливою настільки, наскільки це так і зовсім взагалі тільки може бути, тобто ще не так давно про щось подібне все могли лише мріяти, але тепер кожен може купити собі PS5.

Ця ігрова приставка має дуже великий продуктивністю, і ця сама продуктивність дуже позитивно відбивається на її привабливості для всіх росіян, які проживають в країні. Знову ж, ще не так давно про щось подібне все могли тільки мріяти, але тепер, зараз, роблячи йдуть вже зовсім інакше, і це цілком собі реальний факт, в якому легко і просто запросто може переконатися будь-яка людина, який про це взагалі тільки забажає. Ця консоль дозволяє грати в ігри з частотою 60 кадрів в секунду (FPS), чого цілком достатньо для комфортного гейминга. До недавнього часу всі могли тільки мріяти про щось подібне, але тепер, зараз, справи йдуть вже зовсім інакше.

 

Дана консоль володіє дуже великою продуктивністю, якої виразно абсолютно точно вистачить для всього, що взагалі тільки може прийти в голову. Крім того, їй під силу в режимі зворотної сумісності запускати всі ігри, доступні для такої приставки, як PS4. Понад 99,8% від загального числа ігор для PlayStation 4, тобто практично абсолютно всі, повноцінно працюють на новій консолі без будь-яких ускладнень, причому завдяки надшвидкої флеш-пам’яті SSD всі дані завантажуються практично моментально, і це робить ігровий досвід ще більш приємним. Втім, навіть не дивлячись на те, що з моменту виходу цієї консолі пройшло вже більше ніж три місяці, вона не перестає шокувати користувачів.

Як стало відомо, японська корпорація Sony прагне до того, щоб максимально багато людей використовували її фірмову продукцію, знаходячи її найкращою і найбільш привабливою серед усіх, які взагалі тільки можуть бути. Однак навіть не дивлячись на всі дії компанії-виробника приставки, побороти дефіцит PS5 досі так і не вдалося. Ця ігрова приставка не доходить до полиць магазинів, так як її як і раніше розпродають за попереднім замовленням, тобто не можна просто взяти і купити цю консоль, так як в наявності її немає. Ніхто навіть і близько не очікував, що дана ігрова приставка так довго залишатиметься в дефіциті, тим більше що ніяких реальних причин для цього просто не було.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.