lifecell додав нові функції в «Мобільний додаток»

lifecell оновив свій ТБ-додаток для смартфона. «Мобільний додаток ТБ +» отримало новий дизайн і ряд нових функцій, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, користувачі мобільного додатка від lifecell отримують доступ до онлайн-кінотеатру з тисячами преміальних фільмів, мультфільмів і серіалів від Marvel, Universal, FOX, ABC, Paramount, Disney і т.д. Дивитися контент можна одночасно з трьох пристроїв.

«Підібрати фільм або канал можна навіть без передплати, а« Мобільний додаток ТБ + »підкаже, в який пакет він входить, і його вартість. Управляти тарифами і замовляти додаткові підписки можна безпосередньо в додатку », – сказано в прес-релізі.

В оновленому додатку абонент отримує такі функції:

  • історія перегляду;
  • батьківський контроль з встановленням PIN-коду;
  • можливість додавати фільми в «Вибране»;
  • можливість встановити нагадування для того, щоб не пропустити початок улюбленої програми;
  • можливість перегляду фільму на мові оригіналу + ТВ-паузи та перемотування в прямому ефірі, а також – ТВ-архіву за останні 7 днів на популярних каналах.

lifecell Мобільний додаток ТВ + Відзначається, що в подальшому lifecell планує продовжити розвиток «Мобільного додатки ТВ +». Дозволяє програмі отримувати функцію перегляду трейлера фільму, субтитрів, а також можливість замовити перегляд вибраного фільму на 2 дня.

Всі нові абоненти, що підключилися до ТВ + недавно, на три тижні отримують доступ до 140+ каналах і більшості фільмів всього за 1 грн. Користувачам надається на вибір три пакети – S, M або L – а за допомогою програми можна підписатися на тематичні пакети.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.