Xiaomi представила дешеві навушники Redmi AirDots 3 за ціною 790 гривень

Xiaomi вчора анонсувала безліч продуктів під брендом Redmi, серед яких топові смартфони Redmi K40, лептопи Redmi Book Pro і повністю бездротові навушники Redmi AirDots 3. Нова TWS-гарнітура є наступницею вкрай популярної моделі AirDots 2, анонсованої в 2020 році.

Зовні новинка не сильно змінилася. Але, крім білої і чорної версій, тепер можна буде купити навушники і в рожевому кольорі. Перелік функціональних нововведень ширший. У нові навушники закладена мікросхема QCC3040, а для підключення тепер використовується Bluetooth 5.2 замість 5.0 в AirDots 2. Таким чином, AirDots 3 мають вищу швидкість з’єднання. Також смартфон отримав підтримку кодека aptX.

Redmi AirDots 3 обзавелися підтримкою технології Environment Noise Reduction, яка прибирає шуми під час розмов по телефону. Навушники можуть працюватиме 7 годин поспіль без підзарядки. Якщо періодично складати навушники в кейс, то цей час збільшиться до 30 годин, завдяки встановленій в ньому батареї на 600 мАг.

Redmi AirDots 3 володіють багатофункціональним сенсорним управлінням і голосовим помічником XiaoAI, а власникам смартфонів на базі MIUI також буде доступно спливаюче вікно, яке інформує про стан підключення і рівень заряду акумулятора. Для зарядки кейса застосовується роз’єм USB-C. Аксесуар повністю захищений від попадання води відповідно до стандарту IPX7.

Ціна новинки склала всього 30 доларів, що дуже радує. Компанія обіцяє, що Redmi AirDots 3 вийдуть на ринок 4 березня

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.