Оновлення MIUI 12 принесло серйозну проблему в смартфони Xiaomi

Нещодавно на смартфонах Xiaomi Mi 10, які в даний час працюють на глобальної версії MIUI 12, була виявлена ​​дивна проблема. Вона була пов’язана з налаштуванням домашнього екрану MIUI, де після кожної перезавантаження призначені для користувача значки з домашнього екрану зникали. Один з блогерів розповів про ситуацію, що склалася в соціальних мережах і попросив у Xiaomi виправити помилку. В даний час користувачі чекають офіційного рішення проблеми від компанії, але спосіб позбутися від помилки вже є. Прочитайте цю статтю, щоб докладно дізнатися, чому з’явилася проблема з іконками на головному екрані MIUI 12, і про те, як її можна вирішити.

Ярлики в MIUI 12

Ми всі налаштовуємо наш домашній екран відповідно до нашими перевагами і встановлюємо значки додатків на цьому екрані в зручному для себе порядку. Зрозуміло, що ми поміщаємо сюди ті додатки, які використовуємо найчастіше. Але що, якщо нам доведеться робити це кожен раз, коли ми перезавантажуємо телефон?

 

Ось що відбувається на нашому пристрої Mi 10 під керуванням MIUI 12. Так в чому ж проблема, і як її виправити?

В чому проблема?
Коли ви розміщуєте значки додатків відповідно до переваг на головному екрані будь-якого пристрою Xiaomi з MIUI 12, а потім з якоїсь причини перезапускаєте його або ставите на зарядку, відбувається те, що ви бачите на відео, і це досить сильно дратує. Після кожної перезавантаження всі налаштування домашнього екрану зникають.

Як ви можете бачити на наведених вище знімках екрану, спочатку на ньому були значки додатків, такі як YouTube, Zemote і інші, а після перезапуску всі ці значки додатків зникли. Нагадаємо, що це відбувається, коли ви перезапускаєте апарат, виключаєте його або заряджаєте після розряду батареї.

Як це виправити?
Що ж, ми знайшли тимчасове рішення проблеми. Якщо ви пам’ятаєте, нещодавно в MIUI з’явилося меню додатків або App Drawer, що є частиною робочого столу оболонки. І саме це нововведення може бути причиною виникнення помилки проблеми. Отже, щоб вирішити цю проблему, вам потрібно буде змінити налаштування домашнього екрану. Ось як це зробити:

Відкрийте «Налаштування» на своєму телефоні Xiaomi і перейдіть в «Робочий стіл»;
Тут виберіть головний екран з безлічі опцій, і він запропонує вам два варіанти – звичайний і з меню додатків;
Виберіть звичайний варіант.

От і все! Тепер, коли ви перезавантажуєте телефон після настройки домашнього екрану, ви не побачите ніяких змін, і всі ваші значки будуть там відповідно до того порядку, який ви віддаєте перевагу.

Як ми вже згадували, це тимчасове рішення проблеми, тому що якщо хтось все-таки хоче використовувати панель додатків, він не зможе скористатися запропонованим способом. Ми чекаємо постійного рішення від компанії і обов’язково повернемося до цієї теми, як тільки що-небудь дізнаємося. Якщо ж ви теж стикалися з подібною проблемою на своєму телефоні Xiaomi і змогли її вирішити іншим способом, повідомте про це в коментарях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.