Sony випустить PlayStation 5 Pro: дата виходу, особливості та ціна

Ось уже як кілька місяців на ринку щосили продаються ігрові приставки нинішнього покоління, які забезпечують неймовірно високий рівень продуктивності, за рахунок чого геймери можуть насолоджуватися вкрай високим просто чудовою якістю графіки. Проте, технічний прогрес і технології не стоять на місці, тому з плином часу ситуація на ринку відеоігор тільки поліпшується, адже підвищується ігровий досвід. Японська корпорація Sony чудово розуміє, що потенціалу доступною зараз на ринку PS5 вистачить лише на кілька років, тоді як потім, після цього, користувачі будуть відчувати на собі вже брак продуктивності. Саме тому бренд вже щосили працює над такою моделлю, як PlayStation 5 Pro.

Офіційно цю ігрову приставку, звичайно, поки що ще не представили громадськості, але це гарантовано абсолютно точно трапиться вже в недалекому майбутньому. Про те, що дана консоль вже створена і випущена обмеженим тиражем у вигляді прототипів для тестування всередині японської корпорації Sony, повідомив відомий мережевий інсайдер Сендз Нісікава. За його словами, компанія з Японії вже щосили тестує майбутню ігрову приставку, щоб заздалегідь в повній мірі довести до ідеалу всі її аспекти. Якщо продуктивність звичайної PlayStation 5 становить приблизно 10,3 терафлопса, то нова модель з приставкою Pro забезпечить потужність, яка виявиться вище приблизно вдвічі. Так, новинка зможе «видавати» до 20 терафлопс потужності.

За рахунок такої великої продуктивності ця ігрова приставка виявиться здатна запускати гри в дозволі високої чіткості 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 120 кадрів в секунду або близько того, і це безперечно абсолютно точно всіх приємно порадує, адже ніяк інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Крім того, така новинка, як PlayStation 5 Pro, принесе разом з собою розширені функціональні можливості, а разом з тим ще й флеш-пам’ять SSD об’ємом вже не 825 ГБ, як у звичайній PS5, а в цілих 2 ТБ, тому геймери зможуть зберігати на накопичувачі набагато більше різних даних, включаючи ігри та доповнення для них. Все це зробить ігровий досвід просто приголомшливий за сукупністю якостей.

За наявними в даний час даними, нова ігрова приставка виявиться значно більше PS5, тому бажаючим зробити її покупку потрібно звільнити для неї досить багато вільного простору, щоб вона могла не тільки туди поміститися, але ще і добре вентилюватися. Що стосується дати виходу, то інсайдер стверджує, що така ігрова приставка, як Sony PlayStation 5 Pro, оснащена за останнім словом техніки і технологій, вийде вже в недалекому майбутньому, а якщо бути більш точним, то приблизно у 2022 – 2023 роках, тобто чекати її багато років не доведеться. Здійснити покупку новинки покупці зможуть приблизно за $ 800.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.