Нова тема Color Pro для MIUI 12 здивувала багатьох фанів Xiaomi

Сьогодні я хочу поділитися з вами новою роботою дизайнера Zishankhan, яка адаптована також і для темного режиму і має відмінну сітку робочого столу. Та й сама тема дуже навіть симпатична)

Екран блокування лаконічний, крім віджета нічого немає. Але натиснувши в лівому нижньому кутку відкриє маленьке меню налаштувань, де можна вибрати стиль екрану блокування і годинник відображення годин на робочому столі. Екран блокування я налаштувала без проблем, а ось годинник на робочому столі так і не вдалося встановити, крім тих, які стоять за замовчуванням)

За замовчуванням на робочому столі подвійний віджет, відкриває Годинники і Погоду. Пак яскравих і барвистих іконок. Сітка робочого столу розширена від 4 * 5 до 7 * 7. При установці сітки 7 * 7 і 7 * 6 особисто у мене десь на міліметр підрізає віджет з обох сторін. Думаю, що відбувається це від того, що друга частина з погодою широка занадто) Проте сітка 6 * 7 все розставила по своїх місцях. Критичним це не вважаю, тому що віджет завжди можна поставити свій. У папках звичайне кількість колонок.

В панелі повідомлень розділені повідомлення. У згорнутої шторкою 5, в розгорнутій 4 ярлика в ряду. У рядку стану змінені індикатори мережі, інтернету та батареї. У центрі управління активований оператор мобільного зв’язку.

Тест на RN 9 Pro і RN 8 (MIUI 12, android 10) – встановилася добре і гідно виглядає. Думаю, що тема ця скрасить враження від * сірого * фону в шторці і центрі управління для власників RN 8T, які отримали її в результаті оновлення), тому що в самій темі фон теж сірий і переходи непомітні і не дратують око. А для тих, хто має звонілку від Гугла нагадаю, що темами вони НЕ змінюються.
Дивимося скріншоти світлої версії:

Як видно на скріншотах все компоненти основних додатків змінені. На темному режимі результат теж відмінний:

Для скачування теми спочатку переключити регіон на Індію, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування рекомендується перезавантаження пристрою (!)

 

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.