Дату анонсу Xiaomi Note 10 перенесли на шість днів

Минулого тижня Xiaomi початку дражнити швидким анонсом серії Redmi Note 10 і були всі підстави вважати, що прем’єра відбудеться 10 березня 2021 року. Але несподівано сьогодні на сторінці Twitter Redmi India з’явилося повідомлення, що прем’єра сімейства Redmi Note 10 відбудеться 4 березня. Співпаде анонс новинок для індійського ринку з їх глобальним релізом, повної впевненості немає. Можливо, 10 березня їх покажуть в Індії.

Крім дати майбутнього релізу, компанія не стала відкривати будь-які подробиці про новинки. Залишається задовольнятися ранніми чутками. Очікується, що в березні повинні показати Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro, де обидва смартфона вийдуть в двох версіях: з підтримкою 4G і 5G. Цікаво, що «прошка» може бути першою доступною моделлю з датчиком на 108-мегапікселів.

Ходять чутки, що обидва смартфона отримають 120-герцовий дисплей, акумулятор ємністю 5000 мАг, швидка зарядка і фірмова оболонка MIUI 12 на базі Android 11. До речі, вчора компанія видалила на своїй сторінці в Twitter анонс на тему який тип панелі хотіли б бачити користувачі в серії Redmi Note 10. Все пішло не за планом і більшість користувачів проголосували за OLED. Компанія видалила результати плебісциту, ніж дала зрозуміти, що «десятки» отримають IPS-матриці.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.