Відеоблогер провів краш тест смартфона Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 потрапив в руки відомого блогеру на канал JerryRigEverything. Вчора відеоблогер Зак Нельсон на своєму популярному youtube каналі JerryRigEverything виклав відео з черговим тестом смартфона на міцність. Цього разу його жертвою став новенький Xiaomi Mi 11. Як тільки він зняв захисні плівки та похвалився блоком живлення в комплекті, відразу почав шкрябати і гнути флагман від Xiaomi.

Захисне скло Gorilla Glass Victus виявилося досить просто подряпати інструментом з шостий ступенем твердості за шкалою Мооса. Це найпоширеніший результат протягом багатьох тестів. Захисні стекла більш стійкі до ударів, чому до подряпин. Варто відзначити, що при подряпинах в області сканера відбитків пальців, процес розблокування став складніше. Датчик кілька разів відмовлявся приймати відбиток, хоча сильних труднощів це не викликало.

Подряпин також схильні до бічні грані смартфона. Блогеру потрібні були незначні зусилля, щоб ножем зняти покриття на металевих гранях Xiaomi Mi 11. Багатьох хвилювало, як телефон поведе себе в тесті на вигин адже він досить тонкий і довгий. У мережі не так давно була фотографія, де Xiaomi Mi 11 буквально зламали навпіл. Варто сказати, що, тест на вигин від Зака ​​Нельсона, смартфон пройшов без поломок і деформацій. Так що всі побоювання з цього приводу зняті – «просто так» телефон не ламається на дві частини.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.