Дата презентації Xiaomi Redmi Note 10 стала відома буквально за день до неї

Віце-президент індійського підрозділу Xiaomi, а разом з тим і керуючий директор компанії Ману Кумар Джайн опублікував на своїй сторінці в Твіттері пост, згідно з яким презентація нової лінійки смартфонів Redmi Note 10 відбудеться вже зовсім скоро! Подробиці читайте в нашій статті.

Так, ніяких секретів: Redmi Note 10 буде представлений 10 лютого. Ману Кумар додав, що новинка стане самим швидкодіючим і плавним смартфонів в лінійці Redmi. Все це натякає на те, що смартфон отримає дисплей з підтримкою частоти відновлення або 120 Гц, або 144 Гц.

Інсайдери додають, що смартфон не отримає AMOLED-дисплей, оскільки таке рішення компанії призвело б до істотного подорожчання новинки. Тому прийдешній хіт отримає IPS-дисплей. Нагадаємо, що Redmi Note 10 стане першим смартфонів в лінійці Redmi Note, який отримає дисплей з частотою оновлення вище, ніж 60 Гц.

 

Очікується, що Redmi випустить два смартфона, включаючи Redmi Note 10 (який пройшов сертифікацію під номером M2101K7AG) і Redmi Note 10 Pro (M2101K6AG). Перший буде доступний з 4/6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам’яті, а другий отримає 6/8 ГБ ОЗУ і 64/128 ГБ флеш-пам’яті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.