Monobank розширює міжнародні перекази на карти Visa і MasterСard

Розмір комісії в рахунок особистих коштів становить всього 1%, а в рахунок кредитних – стандартний тариф за p2p (чорна карта – 4%, Platinum – 3,5%, IRON – 3%).

monobank оновив додаток – в новій версії програми розширили можливості грошових переказів. Тепер власники карт monobank можуть швидко і зручно робити переклади на карти Visa і MasterСard в більш ніж 50 країн світу. Якщо раніше при оформленні перекладу у відповідь на введений в відповідне поле номер зарубіжної картки додаток «щось невдоволено гарчало», то тепер буде «нявкати» (не секрет, що кіт і котяча тема – важливі атрибути бренду), тобто працювати без проблем.

monobank розширює міжнародні перекази – можна переводити гроші на карти Visa і MasterСard в більш ніж 50 країн міраПереводи можна здійснювати в українській гривні, євро або американських доларах, але не більше 30 000 грн за одну операцію (обмеження НБУ) і не менше 2500 грн / $ 100 / € 100. Міжнародна система термінових грошових переказів MoneyGram на сторінці платежів описується як засіб прийому коштів з-за кордону.

Якщо карта одержувача не підтримує миттєві операції, то переклад буде доступний одержувачу протягом трьох днів – система попередить про це перед відправкою платежу.

Повний список країн, в які клієнти monobank можуть переводити гроші, і тарифи є на офіційному сайті проекту.

Поправка. У початковій версії було сказано, що MoneyGram виступає партнером monobank. Насправді вона описується як засіб прийому коштів з-за кордону. Ми просимо вибачення за цю помилку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.