Глобальна версія MIUI 12.5: коли вийде і які смартфони отримають

В кінці грудня минулого року одночасно з презентацією Xiaomi Mi 11 компанія представила фірмову оболонку MIUI 12.5. Сьогодні відбувся глобальний реліз флагмана, і компанія відкрила більш детальну інформацію про запуск MIUI 12.5 на глобальному ринку.

 

За традицією нова версія оболонки розгортатиметься поетапно. В рамках першої хвилі оновлення в другому кварталі 2021 року отримають Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 10T Pro, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro і Xiaomi Mi 11. Друга хвиля стартує в кінці другого кварталу нинішнього року і в неї увійдуть ще 11 моделей компанії : Xiaomi Mi 10 Lite / Mi Lite 5G, Xiaomi Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro / Mi Note 10 Lite, Redmi Note 9 / Note 9 Pro / Note 9S / Note 8 Pro і Redmi 9.

Очікується, що згодом цей список може бути доповнений іншими моделями, перш за все, тими, які працюють під управлінням MIUI 12. На даний момент компанія збирає команду бета-тестерів для глобальної версії фірмової прошивки.

 

У числі ключових переваг MIUI 12.5 виробник відзначає високий рівень оптимізації і низьке енергоспоживання. При бажанні користувач зможе видаляти цілий ряд системних додатків. До речі, в Китаї з приходом MIUI 12.5 користувачі втратили можливість «хильнути» сервіси Google. У випадку з глобальної версією всі сервіси та служби залишаться недоторканими.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.