Lifecell втер носа Київстар і Vodafone: почав працювати найдешевший безлімітний тариф

Мобільний оператор Lifecell запропонував абонентам унікальний пакет послуг. Мобільні оператори останнім часом намагаються максимально дивувати своїх абонентів вигідними пропозиціями. Компанія Lifecell в цей раз представила клієнтам пакет з безлімітом, який обійдеться в невелику ціну. Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора.

Цей тарифний план отримав назву «Інтернет без меж». Варто зазначити, що пакет зібрав в собі самі основні послуги, якими користуються всі абоненти – дзвінки і мобільний інтернет. Причому якщо говорити про мобільний інтернет, то тут для абонентів навіть не буде обмежень. Отже, в тарифний план «Інтернет без меж» від Lifecell входять такі послуги:

  • Мобільний інтернет – без ліміту;
  • Дзвінки абонентам мережі Lifecell – без ліміту;
  • Мобільна точка доступу (тобто, роздача інтернету іншим користувачам через свій гаджет) – безкоштовно;
  • Дзвінки абонентам інших мобільних операторів по Україні – 250 хвилин;
  • Хмарне сховище Lifebox – 50 гігабайт для зберігання ваших файлів;

Використання без зняття мегабайт такими додатками – «Мій Lifecell», «Хмарне сховище Lifebox», месенджер «Bip», «Журнали», «Телевізор у кишені».
Вартість тарифного плану гарантовано не буде змінена аж до 31.08.2021 року. Крім того, обійдеться такий пакет абонентам недорого – від 50 до 70 гривень на місяць. Ціна залежить від того, чи зареєстрований номер і чи був він перенесений. Так, якщо номер персоналізований (зареєстрований), то абоненти будуть платити 60 гривень на місяць; якщо номер був перенесений в Lifecell, то ціна буде 50 гривень в місяць. Решта абонентів будуть платити 70 гривень на місяць.

Варто підкреслити, що цей тарифний план регіональний. Тобто, він діє не по всій країні. Пакет послуг «Інтернет без меж» від Lifecell доступний абонентам Чернівецької та Закарпатської областей, а також окремим районам Дніпропетровської, Донецької та Волинської областей. Інформацію можна отримати у пункті мобільного оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.