Google Chrome отримав ексклюзивну функцію iOS

Apple нерідко критикують за «закритість» платформи iOS – і, схоже, що компанія прислухалася до користувачів. У магазині аддонів для Google Chrome з’явилася розширення, здатне виконувати роль єдиної «зв’язки ключів» як для фірмових мобільних пристроїв, так і для ПК під управлінням Windows.
Google Chrome

Після недавнього оновлення клієнта iCloud для Windows до версії 12.0 в меню програми з’явився новий розділ. Він забезпечує доступ до автоматично згенерованих паролів, збережених в браузері Safari для iOS. Тепер їх можна використовувати і в Google Chrome за допомогою синхронізації облікових записів через розширення. Таким чином, «зв’язка ключів», створена на iPhone, дозволить власнику пристрою авторизуватися на тих же сайтах і зі свого ПК, не вводячи паролі вручну.

Ще більш цікава особливість нововведення полягає в можливості двостороннього обміну. Іншими словами, створені в Chrome паролі будуть автоматично синхронізуватися з iOS-пристроєм, і вводити їх заново при використанні Safari не доведеться. Завантажити розширення «Паролі iCloud» можна в магазині Google Chrome.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.