Нова тема для MIUI 12 перетворює смартфон Xiaomi на iPhone 12

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами новою роботою дизайнера Rafael Henrique.Тема виконана в стилі iOS, адаптована для двох режимів установки, має 18 симпатичних вбудованих шпалер високої якості, які змінюються за допомогою кнопок на робочому столе. Також змінений зовнішній вигляд додатків Музика і Калькулятор. Завантажувальна анімація в стилі * яблука *.

Дабл тап на екрані блокування запускає музичний плеєр. Свайп вправо від лівої кромки екрану відкриває додатковий стіл де є інформація про погоду, наступний будильник, події календаря та обрані швидкі контакти. Вісім додатків швидкого доступу ви можете налаштувати в основних налаштуваннях локскрін, також як і контакти.

Свайп зверху вниз у правій кромки екрану або по середині годин відкриє меню з налаштуваннями інтернету, звуку, яскравості, блютуз, Wi-Fi. Звідси можна запустити плеєр, відкрити камеру і калькулятор, включити ліхтарик і інше … Натиснувши найнижчу * шестірню * ви перейдете в основні настройки локскрін. Тут також можна включити асистента, налаштувати текст, колір і фото віджета * альбом * для робочого столу. Всі настройки російською мовою доступні і зрозумілі.

Віджет на робочому столі подвійний. У кожній його частині 7 однакових програм. Кожна програма і картинка змінюється дабл тапом за підписом під віджетом. Таким чином ви налаштуєте кожну сторону під свої переваги. Щоб закріпити обраний віджет потрібно заблокувати і розблокувати смартфон.

Після установки теми на робочому столі з кожного боку екрану відображаються по три кнопки, праворуч – шпалери, розмиття і тінь ящика, зліва – підняти / опустити (тінь ящика), повернути в початкове положення. Щоб приховати ці кнопки натисніть хрестик праворуч, але місце залишиться клікабельним.

Пак іконок iOS. У центрі управління нові ярлики. Активований оператор мобільного зв’язку. Для використовують шторку в свёрнуй 5, в розгорнутій 4 тоггла. В панелі повідомлень розділені повідомлення. У рядку стану індикатори iOS. Сітка робочого столу стік. Кількість стовпців в папках звичайне. У дзвонилка англійська номеронабиратель з круглими кнопками. Фото вхідного / вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 9 Pro і Mi 9T (MIUI 12, android 10) – застосувати добре і виглядає здорово. Для мають звонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося скріншоти світлої версії:

Після перемикання на темний режим я змінила шпалери з вбудованих і отримала дуже непоганий результат:

Ще хочу показати вам кілька картинок вбудованих шпалер, це звичайно не всі, є і світліше, але ви самі застосуєте для себе ті, які вам ближче по духу:

 

Після застосування теми рекомендується перезавантаження (!)

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.