Sony обрушила ціну консолі PlayStation 4 по всьому світу в два рази

Навряд чи комусь хочеться переплачувати гроші за такі речі, які де-небудь можна купити значно дешевше, заощадивши тим самим велику суму грошей для чогось більш важливого і потрібного. Ось уже як більш ніж сім років на полицях магазинів можна зустріти таку ігрову приставку, як PlayStation 4, а є вона вкрай привабливою настільки, наскільки це взагалі тільки може бути, будучи здатною похвалитися масою різних особливостей. Втім, звичайно, за такий значний життєвий цикл ця консоль дуже сильно застаріла, ставши вже далеко не такою привабливою і не такою актуальною, якою вона була раніше. Однак за багато років перебування в продажу для неї встигли випустити сотні ексклюзивних ігор.

Ці самі ігри неможливо пройти на яких-небудь ще ігрових приставках, і це, звичайно, дуже позитивно відбивається на її привабливості, адже заради цих ігор багато і купують собі PS4. Тим не менше, попит на дану ігрову приставку стрімко падає, і це реальний факт. Все менше людей готові віддавати ті самі $ 400 за консоль, яка застаріла вже на більш ніж сім років, тим більше що її досі продають по приблизно такою ж ціною, за якою її реалізували на старті продажів багато років назад. Так як Sony не хоче прибирати цю ігрову приставку з продажу, бренд вже в недалекому майбутньому піде на цілком очікуваний крок, яким кожна людина виразно залишиться більш ніж задоволений.

За словами відомого галузевого експерта Майкла Пактер, вже ось-ось настане той самий момент, коли консоль PlayStation 4 впаде в ціні, причому відразу в цілих два рази. У такому випадку кожен бажаючий отримає можливість придбати собі PS4, зробивши це максимально легко і просто. До недавнього часу про щось подібне можна було тільки мріяти, але, судячи з усього, вже незабаром мрії багатьох втіляться в реальність. При такій низькій вартості багато людей виразно абсолютно точно захочуть купити собі цю ігрову приставку, тим більше що ексклюзивні ігри для неї є одними з найкращих і найбільш привабливих серед усіх, які взагалі тільки можуть бути.

Очевидно, що якщо знизиться цінник цієї консолі, дешевше також стануть і різного роду аксесуари для неї, а разом з тим, крім цього, відеоігри, всі з яких стануть ще дешевшими і доступнішими, ніж зараз в даний час. Така подія безумовно абсолютно точно всіх приємно порадує, адже ніяк інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Головне розуміти і враховувати, що сама компанія Sony поки що не робила ніяких заяв на цей самий рахунок, тому зараз не можна точно однозначно сказати, чи дійсно ця консоль стане набагато дешевше і доступніше для всіх покупців вже в недалекому майбутньому, або це все ж не станеться . Джерело, який повідомив такого роду відомості, є надійним, тому причин сумніватися в достовірності таких відомостей зараз немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.