Нова тема Metalic для MIUI 12 заворожила фанів Xiaomi

Сьогодні я хочу показати вам нову роботу дизайнера mustioguz, яку знайшла на просторах офіційного магазину Теми. Тема досить симпатична, з відмінним налаштованим екраном блокування, хорошими компонентами і адаптована для двох режимів установки.

Екран блокування з погодним віджетом і шпалерами. Сніг, дощ, град, вітер відображаються на екрані у вигляді опадів і пливучих хмар. Також екран анімований бульбашками, що світиться зірочкою при дотику, різними анімаціями зарядки, які можна самим вибрати в основних налаштуваннях локскрін натиснувши кнопку в правому верхньому кутку. Налаштувань дуже багато і годин – вид, розмір і місце і повідомлень, музичного плеєра та швидких додатків. Тільки всі вони турецькою мовою) Автор постарався і перевів його на украънську .., але не докінця, приготуйте перекладача.

Внизу локскрін розташовані кнопки календаря, музичного плеєра, погодний графік на сьогодні і ще чотири дні і кнопка з швидким доступом до шести додатків, які доступні після введення ключа / пароля. Як я вже писала вище ці програми ви налаштуєте самі в головних налаштуваннях локскрін.

Віджет на робочому столі з музичним плеєром, відкриває Годинники і Погоду. Шпалери анімовані маленькими світяться точками, що злітають у небо. Пак яскравих і барвистих іконок з * металевим * відливом. Сітка робочого столу 4 * 6, 5 * 6 – стік. У папках в світлому режимі 4 колонки, в темному три. Чи не допрацював автор.

Всі ярлики в центрі управління і шторкою змінені. У центрі управління активований оператор мобільного зв’язку. У згорнутому і розгорнутому стані в шторці 5 тогглов. Повідомлення розділені. У дзвонилкі в світлому режимі англійська номерономенклатура, в темному українсько-англійська. Фото вхідного / вихідного дзвінка звичайне. Дві сім карти розділені різними кольорами.

Тест на RN 9 Pro і Mi 9T (MIUI 12, android 10) – застосувати добре і виглядає здорово. Для тих, у кого звонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося скріншоти світлої версії:

 

 

Дуже симпатична тема зі зміненими компонентами і системними значками. На темному режимі результат ще краще:

 

 

Тема доступна в регіоні Німеччина. Для скачування спочатку перемкнути в розширених налаштуваннях регіон, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування перезавантажте свій пристрій (!)

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.