Смартфон Realme 7i офіцій нопредставлений в Європі

У Європі був анонсований новий доступний смартфон на процесорі від MediaTek. Модель називається Realme 7i. Новинка працює під управлінням операційної системи Android 10 з фірмовою надбудовою Realme UI.

Зауважимо, що в кінці минулого року був представлений смартфон Realme 7i в Азії. Він оснащується процесором Qualcomm Snapdragon 662, 8 ГБ оперативної пам’яті, флеш-накопичувачем місткістю 128 ГБ і акумуляторною батареєю ємністю 5000 мАч.

Європейська версія Realme 7i володіє однокристальним чіпом MediaTek Helio G85, який отримав вісім ядер з частотою до 2,0 ГГц, графічний чіп ARM Mali-G52 і модем 4G. Мобільні мережі п’ятого покоління не підтримують. Однокристальная система виконана за нормами 12-нанометровій технології.

У смартфоні встановлено 4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач місткістю 64 ГБ. Ємність комплектної батареї становить 6000 мАг. Також відзначимо 6,5-дюймовий дисплей, тильний сканер відбитків пальців, 8-мегапіксельну Фронталки і основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп.

Ціна Realme 7i в Європі склала 159 євро. Смартфон можна буде придбати в колірних рішеннях Glory Silver і Victory Blue.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.