Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Sports Edition з NFC впали в ціні

В середині осені минулого року китайська компанія Xiaomi анонсувала нову версію смарт-годин Mi Watch. Модель надійшла в продаж під комерційною назвою Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition. Основним нововведенням стала поява сенсора SpO2 для визначення рівня насичення крові киснем. В оригінальній моделі пульсоксиметра немає.

Глобальну версію Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition зараз можна купити з хорошою знижкою. Ношений гаджет надійшов у продаж за ціною 160 доларів. Тепер вартість смарт-годин впала на 20 доларів і становить 140 доларів.

Розумні годинники обладнані 1,39-дюймовим екраном на базі матриці AMOLED, який підтримує режим Always-On. Користувачам пропонуються 120 циферблатів і підтримка 117 спортивних режимів. На борту є датчик для підрахунку рівня серцевих скорочень і GPS для відстеження місця розташування.

Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition сонхронізіруются зі смартфонами через протокол Bluetooth 5.0. Також відзначимо акумуляторну батарею ємністю 420 мАг і NFC. Час автономної роботи може досягати двох тижнів. Пропонується модель в чорному, синьому та білому кольорах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.