“Київстар” попередив українців про зміни в роботі популярної послуги

“Київстар” розповів подробиці зміни популярної послуги з 1 лютого. Найбільший в Україні мобільний оператор “Київстар” попередив клієнтів про зміну умов надання популярної послуги “Смарт-гроші”. Нові правила вступлять вже з 1 лютого 2021 року. Що зміниться, докладно розказано на сайті компанії.

Зазначено, що зміни доводиться вносити в зв’язку з вступом в силу нового законодавства. Йдеться про закон державного бюджету-2021, згідно з новими правилами, клієнти “Київстару” передплаченого зв’язку зможуть виконати максимальний переказ грошей на суму 1200 гривень. При цьому, в місяць ця сума не повинна перевищувати 6000 гривень, в яку входять комісії, знімаються мобільним оператором. Іншими словами, клієнт зможе в місяць виконати 5 перекладів на суму в 1200 гривень або 10 перекладів на 600 гривень і в інших комбінаціях, але не більше 6000 гривень.

Примітно, що раніше клієнти не мали можливості переводити гроші на номер абонента іншого мобільного оператора, але вже з 19 січня поточного року така можливість стала доступною. Здійснити переказ грошових коштів з мобільного номера на інший можна безліччю способів. Наприклад, можна використовувати USSD-запит, СМС-повідомленням, зайти на сайт компанії або ж за допомогою програми “Смарт-гроші”.

Крім того, з 29 січня мінімальна сума, якої можна поповнити мобільний рахунок за допомогою послуги «Екстра гроші” становитиме всього лише 15 гривень. Однак, таку операцію можна буде здійснити лише на території України, а не перебуваючи в роумінгу.

При цьому, гроші в “борг” можна отримати незалежно від того, скільки часу пройшло з моменту активації SIM-карти клієнта або ж скільки клієнт витратив грошей на зв’язок за останні 3 місяці. Зазначено, що всі інші умови залишаться колишніми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.