Київстар запропонував абонентам унікальний тариф, який не має аналогів

Абонентам представили новий вигідний тариф. Мобільний оператор «Київстар» останнім часом дуже часто радує своїх абонентів вигідними тарифними планами. Цього разу, як передає новинний портал Айтіпедія, компанія представила такий тариф, яким на ринку просто немає аналогів.

Відзначається, що ціна за місяць в новому тарифі Київстар становить 200 гривень. Може здатися, що це занадто дорого для мобільного тарифу, однак насправді за такі гроші абоненти отримають один з найбільших наборів послуг. Отже, в новому тарифі мобільного оператора «Київстар» абонент отримує:

Безлімітні дзвінки в мережі Київстар;
Пакет в 120 хвилин для дзвінків на номери інших операторів (крім того, можна зателефонувати за рахунок цих хвилин до Італії, Польщі, Німеччини);
12 гігабайт мобільного інтернету;
Безлімітне користування популярними мессенджерами, соціальними мережами, а також YouTube і Tinder.
Такий тарифний план від «Київстар» отримав назву «Все разом. Базовий ». Примітно, що перші три місяці абоненти будуть платити не повну ціну: мобільний оператор проводить акцію, яка має на увазі, що вищевказаний період буде оплачуватися сумою в розмірі 50 гривень. Тобто, абоненти отримають перші місяці користування тарифом гарантовану знижку на 50 гривень.

Для того щоб перейти на цей тарифний план, для початку потрібно переконатися, що на мобільному балансі достатньо коштів. Після цього можна вводити 477 * 1 на своєму пристрої та натиснути на кнопку дзвінка. Вже далі слід прислухатися порад мобільного оператора. Є й інший спосіб: змінити тарифний план можна в спеціальному додатку «Мій Київстар».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.