Ощадбанк розповів про зміни в платіжних картах

Оплата картами Ощадбанку онлайн стала надійніше. У наш час нікого не здивуєш покупками в інтернеті. Однак при цьому є ризик нарватися на шахраїв або недобросовісних продавців. Один з найпопулярніших банків України Ощадбанк подбав про безпеку своїх клієнтів при покупках в онлайн-магазинах. Про це йдеться на сайті фінустанови.

У повідомленні зазначено, що для підвищення безпеки використання платіжних карт Mastercard і Visa в Мережі, Ощадбанк запустив новий стандарт безпеки EMV (Europay, Mastercard і Visa) 3D-Secure 2.0.

Відзначається, що це новий етап розвитку електронної комерції в банку, який націлений на більш зручні і захищені онлайн-оплати клієнтів Ощадбанку.

Повідомляється, що оновлений протокол 3DS 2.0 має кілька суттєвих переваг в порівнянні з попередньою версією.

За словами заступника голови правління Ощадбанку Антона Тютюна, тепер проводити оплату товарів і послуг з різних пристроїв (смартфонів, ноутбуків, або планшетів) стане набагато зручніше.

Перевага системи в тому, що вона об’єднує і аналізує близько 100 параметрів операції для оцінки ризику шахрайства.

За рахунок такого збільшення обсягу інформації про покупців протокол допомагає емітентам ефективно оцінювати ризики при аутентифікації користувачів карток і уточнювати у них додаткову інформацію тільки при наявності вагомих причин думати, що операція може бути ризикованою і мати ознаки шахрайства.

Дана схема гарантує легку онлайн-оплату за рахунок скорочення кроків до завершення платежу і підвищений рівень безпеки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.