Смартфон Xiaomi Mi 10 відчутно подешевшав

Раніше компанія Xiaomi офіційно повідомила про те, що ціни на всі версії торішнього флагманського смартфона Xiaomi Mi 10 будуть знижені. Уже сьогодні бажаючі можуть придбати стандартну версію Xiaomi Mi 10, яка оснащена 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті, за 525 доларів.

Версія Xiaomi Mi 10, яка отримала 8 Гб оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті, тепер пропонується за 555 доларів, а старша версія, обладнана 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті, доступна в магазинах за 620 доларів.

Лу Вейбінг (Lu Weibong), який обіймає посаду президента Xiaomi Group China і генерального директора Redmi, опублікував на своїй відповідну інформацію, заявивши, що цей флагман досі не має недоліків, особливо з такою ціною.

До переваг смартфона відносять SoC Snapdragon 865, відмінний гіперболоїдна екран, хорошу камеру з оптичною стабілізацією зображення, якісне стереозвучание двох динаміків, тривалий час роботи і швидку провідну та бездротову зарядку. Він заявив, що Xiaomi планує продавати цей смартфон ще цілий рік.

Пан Цзютанг (Pan Jiutang), партнер галузевого інвестиційного відділу Xiaomi, заявив, що запасів Xiaomi Mi 10 на скалада досить багато, крім того, Xiaomi продовжує виробництво, а після зниження ціни пристрій стає ще більш привабливим. Він ще раніше першим підтвердив інформацію про плани Xiaomi продавати смартфон протягом ще одного року.

Лу Вейбінг також заявив, що він підготував два набору викруток, для себе і глави Xiaomi Лея Цзуня, щоб відправитися на завод і допомогти у виробництві, що подешевшало Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.