У флагманського смартфона Samsung відібрали стабільне оновлення Android 11

Відкликано стабільне оновлення Android 11 для Samsung Galaxy S10. Пройшла всього пара тижнів з тих пір, як Samsung випустила оновлення One UI 3.0 на базі Android 11 для серії Galaxy S10. Оскільки свіжіші флагмани Samsung вже отримали оновлення, наступної на черзі була серія Galaxy S10.
Android 11 для Samsung Galaxy S10

Власники Galaxy S10 були раді дізнатися, що оновлення виходить в перший тиждень січня. Спочатку здавалося, що все йде добре, але, схоже, залишилися деякі серйозні помилки, про виправлення яких Samsung потрібно подбати. Ось чому компанія відкликала оновлення One UI 3.0 для Galaxy S10.

На даний момент оновлення One UI 3.0 з Android 11 більше не немає для серії Galaxy S10. Це стосується як оновлень по бездротовій мережі, так і оновлень, встановлених через SmartSwitch. Компанія Samsung поки не підтвердила, чому їй довелося відкликати оновлення.

Деякі інсайдери припускають, що в прошивці є певні помилки, які необхідно усунути. Користувачі скаржаться на розмитість камери і нагрів пристрої. Також можуть бути виявлені ще не зареєстровані помилки, які спочатку не завадили Samsung випустити оновлення. На даний момент неясно, коли Samsung планує відновити розсилку оновлень для Galaxy S10. Ми будемо уважно стежити за ходом подій і, як тільки дізнаємося щось певне, повідомимо вас підписаний.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.