Офіційно представлений Realme C20 з ємною батареєю і всього за 2900 гривень

Дебютував Realme C20, який приверне увагу лише тих, кому потрібна зовсім проста мобілка. Компанія Realme продовжує насичувати бюджетний сегмент смартфонами різної спрямованості. Сьогодні вона представила Realme C20 для тих, кому потрібен витривалий мобільник з великим екраном. І, звичайно ж, він підійде невибагливим користувачам, які роблять ставку на апарати початкового рівня.

За суму в районі $ 105 споживач отримує смартфон на базі Helio G35 з тактовою частотою 2,3 ГГц, що володіє 2 Гб оперативної пам’яті і 32 Гб постійної. На передній панелі Realme C20 встановили дисплей діагоналлю 6,5 дюйма дозволом HD +. В арсеналі пристрою фронтальна 5-мегапіксельна камера, одиночна тильна на 8-мегапікселів і акумулятор ємністю 5000 мАг.

За статусом швидка зарядка апарату не покладена, як і не запропонували актуальну версію зеленого робота – встановлений Android 10. Серед спрощення та здешевлення – відсутність сканера відбитків пальців. На вибір пропонується Realme C20 в сірому або блакитному кольорах. У продаж смартфон надходить 23 січня під В’єтнамі. Про час появи на глобальному ринку, відомостей немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.