Vodafone ще 3 дні буде підключати безкоштовно безлим

Мобільний оператор Vodafone дає абонентам безкоштовний безліміт, які умови. Ще з початку року мобільний оператор Vodafone озвучив умови нової акції «З Vodafone всі свої». Підключити таку пропозицію можна тільки до 24 січня, а значить – у абонентів залишилося всього лише три дні. На офіційному порталі мобільного оператора з’явилися деталі акції.

Відзначається, що завдяки такій пропозиції абоненти можуть отримати не тільки безкоштовний інтернет, але і безкоштовні дзвінки на різних операторів України. Підключитися в найближчі три дні ще можна або за допомогою спеціального додатку мобільного оператора ( «My Vodafone»), або просто ввести на своєму телефоні * 888 # і кнопку виклику.

Однак є і обмеження: скористатися такою акцією зможуть лише ті абоненти, які користуються тарифів з лінійки SuperNet. Якщо ж у вас поки що не такий тарифний план, але ви дуже хочете взяти участь в акції, то в компанії мобільного оператора рекомендують просто поміняти тариф: зробити це можна так само швидко – за допомогою додатку «My Vodafone».

Ті абоненти, які встигнуть підключити собі пропозицію «З Vodafone всі свої), отримають безкоштовні безлімітні хвилини на всіх мобільних операторів країни, безлімітний мобільний інтернет, а також послугу PASS (Online, Social і Video). Варто підкреслити, що якщо у вас вже оплачена така послуга, то за неї просто не стануть знімати гроші з рахунку до тих пір, поки не закінчиться пропозицію.

Акцію можна підключити до 24 січня. Безлімітні безкоштовні послуги абонентам, які встигнуть скористатися такою пропозицією, будуть доступні цілий місяць – аж до 28 лютого.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.