50 кубів газу безкоштовно, стало відомо, як отримати подарунок через Ощадбанк

Споживачі отримують бонусні куби газу. Питання комуналки є одними з найбільш наболілих для українців, тому все, що пов’язано з комунальними послугами, представляє чималий інтерес для громадян. Так, в прес-службі Ощадбанку, в відділеннях якого недавно з’явилася можливість укласти договір про постачання газу з компанією “Нафтогаз”, розповіли про бонусних кубах газу для клієнтів.

У компанії розповіли про враження клієнтки, яка стала першою, яка уклала договір з “Нафтогаз” за допомогою Ощадбанку. Перша клієнтка розповіла, що хотіла отримати консультацію фахівців банку – в результаті, процедура зміни постачальника зайняла всього 15 хвилин, а в підсумку, клієнтка отримала в подарунок від компанії “Нафтогаз” 50 бонусних кубометрів газу.

В рамках укладеного між компанією “Нафтогаз” і Ощадбанком договору, в відділеннях фінустанови можна змінити свого чинного постачальника і почати користуватися послугами державної компанії. Перейти до “Нафтогаз” від свого чинного постачальника в відділеннях державного банку можна з 18 січня.

Таким чином, для того, щоб змінити постачальника газу, українцям більше не треба йти в офіс компанії – досить відвідати відділення Ощадбанку, щоб укласти договір з “Нафтогазом”.

Для подачі заяви для початку користування послугами “Нафтогазу” тепер досить прийти до відділення Ощадбанку з пакетом документів – при цьому, скористатися такою послугою можуть всі споживачі.

Процес переходу до нового постачальника займає 5-7 днів – після цього споживач отримає повідомлення про початок користування послугами “Нафтогазу”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.