Connect with us

MOBILZONE

Яка проблема ховається в Samsung Galaxy S21

Опубліковано

Яка проблема ховається в Samsung Galaxy S21

У Samsung Galaxy S21 виявлений конструктивний недолік. Серія Samsung Galaxy S21 була представлена ​​минулого тижня і інтерес до неї все ще високий, чимало тих, хто хотів би знати, якими вийшли флагмани компанії на цей раз. У процесі вивчення новинок видання Sammobile звернуло увагу на одну особливість, яку вона зарахувала до розряду недоліків новинок.

 

Йдеться про слот для SIM-карт, який розташувався на нижній межі в небезпечній близькості від мікрофона. Для того, щоб витягти лоток потрібно вдатися до допомоги скрепки, яку необхідно вставити в маленький отвір. І воно розташоване досить близько до мікрофона і обидва технологічних отвори мають приблизно однаковий діаметром. Користувачеві не важко переплутати і тим самим завдати шкоди мікрофона.

Яка проблема ховається в Samsung Galaxy S21

Це конструктивний недолік і користувачам варто бути акуратними при добуванні лотка з сімки в Galaxy S21, щоб випадково не переплутати отвори, і завдати шкоди мікрофона. Безумовно, говорити про те, що це є серйозним прорахунком і недоліком, все ж, не доводиться. Як правило, рідко хто часто витягує лоток для сімок.

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi випустила недорогу компактну кавоварку Mijia N1

Опубліковано

Xiaomi випустила недорогу компактну кавоварку Mijia N1

Каталог побутової техніки Xiaomi поповнила чергова новинка – капсульна кавоварка Mijia N1. Її ключовими особливостями стали компактні габарити, можливість налаштування об’єму порції напою та підтримка популярного стандарту капсул.

Новинка оснащена помпою із заявленим тиском 20 бар та максимально простою системою управління. На корпусі розташовані дві кнопки швидкої видачі 40 або 110 мл кави. Ці значення можна змінити вручну: достатньо двічі натиснути та утримувати потрібну кнопку, відпустивши її при отриманні бажаного об’єму.

Ширина корпусу кавоварки становить всього 8,5 см, ємність резервуара для води – 600 мл. Передбачена функція автовимкнення після 10-хвилинного простою або за відсутності води. Кавомашина сумісна з капсулами стандарту Nespresso, в тому числі і сторонніми брендами, що випускаються. Ціна новинки у Китаї складає 379 юанів (близько $52).

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Мобілізація жінок з 1 липня: що відомо

Опубліковано

Мобілізація жінок з 1 липня: що відомо

Мобілізація в Україні триває, що вимагає від всіх військовозобов’язаних стати на облік. В першу чергу це стосується чоловіків, адже жінки мають змогу йти в лави ЗСУ добровільно, тобто за власним бажанням. Жодна жінка не може бути призвана в армію без її згоди.

Але це не стосується жінок-медиків. Вони зобов’язані стати на облік, в інакшому випадку вони отримають штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

У липні правила призову жінок залишаються без змін. Жінки-медики зобов’язані стати на облік, а решта – за своїм бажанням.

Військовозобов’язаними є власниці таких спеціальностей:

  • фізична терапія;
  • медична та психологічна реабілітація;
  • громадське здоров’я;
  • фізична реабілітація;
  • промислова фармацевтика;
  • фармацевтика;
  • санітарія та експертиза;
  • стоматологія;
  • медицина;
  • медсестринство;
  • технології медичної діагностики та лікування;
  • біомедична інженерія;
  • біотехнології та біоінженерія;
  • професіонали патології;
  • токсикологія;
  • фармакологія;
  • фізіології та епідеміологія.

Жінки вище перерахованих професій повинні встати на військовий облік та оновити свої дані до 16 липня. У разі ігнорування даної вимоги їм загрожує штраф від 17 тис. до 25,5 тис. грн.

Важливо зазначити, що жінкам-медикам не заборонено виїжджати за кордон навіть, якщо вони перебувають на військовому обліку. Наразі з країни не випускають лише українок, які працюють за контрактом та жінок-держслужбовців.

Також читайте:

Економічне бронювання, варіанти відстрочки для ФОП

Мобілізація людей з інвалідністю, хто має пройти перекомісію

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Чи матимуть ТЦК доступ до рахунків українців

Опубліковано

Чи матимуть ТЦК доступ до рахунків українців

Президент України Володимир Зеленський ухвалив зміни до законопроєкту No 11143 про реєстр призовників, військовозобов’язаних і резервістів.

Новий закон дозволяє ЦВК, Податковій та Міграційній службам передавати персональні дані українських чоловіків віком від 17 до 60 років до бази даних реєстру «Оберіг».

Таким чином у ТЦК будуть мати доступ до наступної інформації: Прізвище, ім’я, по батькові, податковий номер, паспортні дані та іншу інформацію про всіх військовозобов’язаних українців. Законом не визначено детальні типи даних і межі дозволу на використання працівниками ТЦК.

Варто зазначити, що у реєстрі “Оберіг” також з’явиться інформація про відкрите виконавче провадження та притягнення до адміністративної відповідальності за порушення мобілізаційного законодавства.

Щодо гарантованої українськими банками конфіденційності інформації про банківські рахунки, транзакції та інформації про клієнтів, юрист Катерина Аніщенко зазначила, що судячи з тенденції, працівникам ТЦК хочуть надати доступ секретного рівня, а у підписаному президентом законі не прописано, що вони можуть переглядати стан банківських рахунків.

Вона також наголосила на відсутність ясності щодо механізму входу до реєстру “Оберіг”.

Мова йде про те, щоб дозволити копатися в гаманцях українців. Який взагалі стосунок має наявність рахунку в банку до призову ЗСУ? Демографічний доступ до реєстру можна зрозуміти, щоб дізнатися, де особа зареєстрована. Акти цивільного стану дадуть відомості про наявність дітей і дружини.А все інше — під великим питанням”, – прокоментувала Катерина Аніщенко.

Ці зміни до закону підносять серйозні питання щодо захисту персональних даних та банківської таємниці українців, підсумувала адвокат.

Також читайте:

Мобілізація триває, кого призиватимуть з 1 липня

Державні послуги будуть недоступні для чоловіків, які не стоять на військовому обліку

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.