На фотографіях засвітився складний смартфона Xiaomi

Компанії Samsung, Huawei і Motorola вже вивели на ринок свої складні мобільні пристрої. Незабаром цей список може поповнитися і компанією Xiaomi. За допомогою прихованої зйомки в китайському метро вдалося сфотографувати складаний смартфон в стилі Galaxy Fold, який працює з програмною оболонкою MIUI 12. Пристрій було укладено в кейс, що приховує дизайн

Якщо такий складний смартфон Xiaomi вже готовий до використання і тестування в умовах реального світу, це може говорити про високий рівень його готовності і ймовірний швидкий анонс.

Про характеристики складного смартфона Xiaomi поки що практично нічого невідомо. На фотографіях можна лише бачити, що в ньому використовується оболонка MIUI 12, а ємність вбудованого сховища становить 256 ГБ. Фронтальної камери не видно ні зверху, ні в кутах. У розкладеному стані кнопка живлення і гойдалка регулювання гучності розташовані на правій грані корпусу.

Нагадаємо, в грудні минулого року інсайдери стверджували, що в 2021 році компанії Oppo, vivo, Xiaomi і Google вийдуть на ринок складних смартфонів. Ці фотографії є ​​підтвердженням попередніх чуток.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.