Vodafone роздає інтернет всього за 3 гривні в день

Vodafone порадував українців вигідним тарифом на інтернет. У одного з найбільших мобільних операторів країни “Vodafone Україна” для клієнтів є безліч тарифних планів, багато з яких насправді дешеві. Один з них дозволяє абоненту отримати доступ до великого обсягу інтернету всього за три гривні в день. Про це свідчить інформація, розміщена на офіційному сайті компанії.

Як і говорилося вище, цей тариф обходиться клієнтам усього в 3 гривні в день або в 100 гривень на місяць, що є не найбільшою сумою за тариф. При цьому в тарифний план включено дуже багато послуг, які входять в більш дорогі тарифні плани, зокрема:

  • 20 гігабайт мобільного 3G або 4G інтернету в місяць, тип мобільного інтернету буде змінюватися в залежності від того, наскільки добре ловить сигнал там, де в певний момент знаходиться абонент.
  • Послуга Video Pass, яка дозволяє абонентам користуватися відеохостингу і стрімінговимі сервісами, такими як Youtube, Netlflix і Мегого, без витрачання мобільного трафіку.
  • 700 хвилин для дзвінків на номери інших операторів.

 

Опція в відео можливості з’єднання з абонентом 1 500 хвилин в рамках послуги “Більше розмови”. Називається цей тарифний план “Vodafone SuperNet Turbo”. Так як в місяць за нього потрібно платити тільки 100 гривень, це означає, що щодня потрібно “віддати” всього близько 3,30 гривень. Цей тариф є ексклюзивним і не доступний для підключення на всій території України, дізнатися, де його можна підключити можна перейшовши на сайт Vodafone.

До цього інформаційний портал “Стіна” повідомляв, що останнім часом багатьох українців дошкуляють рекламні дзвінки. Експерт розповів українцям, яким чином можна позбутися від цієї проблеми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один з найбільших мобільних операторів країни “Vodafone Україна” запропонував українцям підключити вигідний тариф, який подарує абонентам дзвінки та інтернет на сайті компанії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.