Xiaomi все-таки готує анонс Mi Mix 4 і Mi Note 11

Побічно офіційне підтвердження існування таких смартфонів, як Mi Mix 4 і Mi Note 11 було отримано напередодні. Більш того, стало відомо і про фірмову оболонці MIUI 13, яка повинна була вийти на початку цього року, але вийшла MIUI 12.5, а тринадцята версія виявилася перенесеної. Подробиці читайте в нашій статті.

 

Чому ми називаємо нові подробиці побічно офіційними? Вся справа в тому, що інформація була взята з офіційного міжнародного сайту MIUI. Але мова йде про вихідний код сайту, де в мета-тегах перераховані і Mi Mix 4, і Mi Note 11 і та ж MIUI 13.

Проте не можна вважати це як повністю офіційне підтвердження існування озвучених пристроїв. Анонс Mi Mix 4 очікується ще з 2019 року, але до цих пір після презентації Mi Mix 3 в 2018 роки ми не побачили продовження лінійки, за винятком концептуального Mi Mix Alpha.

А ось Mi Note 11 здається більш реальним смартфоном, як прямий спадкоємець представленого в минулому році Mi Note 10 зі 108 Мп камерою.

Втім, джерело, який надав цю інформацію є надійним і уславився достовірними витоками. Так що надія на прийдешній анонс Mi Mix 4 все ще теплішати в наших серцях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.