В Україні різко злетять ціні на інтернет і телебачення

В Україні подорожчає телебачення, а також інтернет. З початку 2021 року українців приголомшили підвищеннями цін на комунальні послуги. Тепер же стало відомо, що і вартість телебачення і інтернету зростатиме. Стало відомо, на скільки ціна тарифів буде вище. Така інформація з’явилася в телеграм-каналі «Шептун».

Відзначається, що підвищувати тариф планує компанія Укртелеком. Варто підкреслити, що це один з найбільших операторів послуг фіксованого зв’язку. Примітно, що в даному випадку мова йде про підвищення ціни і на зв’язок, і на інтернет. До слова, подорожчає і телебачення, про що раніше вже заявляли в ряді компаній-провайдерів, зокрема – ТОВ «Контент трейдинг» ( «Тріолан»).

Що стосується телебачення, то ситуацію вже коментували в 1 + 1 media. Так, компанія говорила про зміни ще восени 2020 року. У мережі підкреслюють, що лінійна вартість тих каналів, які входять в групу 1 + 1 media буде вище приблизно на 20-30 відсотків. Інші медіа-групи в нашій країні теж робили заяву про підвищення. Також з’являлася інформація про те, що ціна на телебачення в Україні може досягти суми приблизно в 10 доларів.

Таким чином, можна сказати, що в 2021 році ціни злетять не тільки на світло або газ. Тим часом, раніше фахівці пояснювали, чому ціна на телебачення в Україні продовжує зростати. Це експерти пояснювали зміною цін на телевізійний контент, а також на необхідну інфраструктуру.

 

Телеграм-канал Шептун

Нагадаємо, що ще в 2020 році провідні телеканали України були перекодовані на супутнику. Тепер багато каналів найбільших медіа-груп можна подивитися тільки за допомогою кабельного або супутникового телебачення. Такі зміни аргументували підвищенням якості контенту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.