Viber і Telegram: “Укрзалізниця” запускає унікальну функцію – вже з завтрашнього дня

Купити залізничні квитки вже в січні 2021 року можна буде за допомогою месенджерів Viber і Telegram. Українцям, які встигли звикнути до того, що за залізничними квитками зовсім необов’язково звертатися в каси вокзалів, незабаром ще більше спростять придбання проїзних документів. Найближчим часом купити квиток на відповідні дату і рейс можна буде за допомогою месенджерів – тобто, програм для обміну повідомленнями, заявили в прес-службі “Укрзалізниці”.

Зокрема, в компанії повідомили про те, що “Укрзалізниця” запускає чат-боти в двох найпопулярніших в українців месенджерах – Viber і Telegram. За допомогою цих чат-ботів потенційні пасажири зможуть придбати залізничні квитки. При цьому в “Укрзалізниці зазначають”, що для втілення в життя цього проекту до співпраці були залучені платіжна система Visa, а реалізувати його вдалося на базі технології Corezoid Hyperautomation Engine.

Варто відзначити, що в даний час придбати проїзні документи українці можуть відразу декількома способами – “класичним”, який передбачає безпосереднє звернення до каси вокзалу, за допомогою фірмового мобільного додатка “Укрзалізниці”, а також за допомогою банківського сервісу Приват24. Крім того, залізничні квитки можна придбати за допомогою банківських терміналів, а також в касах деяких банків.

Примітно, що схожий чат-бот під назвою RailwayBot до недавніх пір функціонував в ряді месенджерів – йдеться про тих же Viber і Telegram, а також про Facebook Messenger. За час свого існування чат-бот встиг придбати певну популярність в українців – лише протягом 2019 року з моменту допомогою було продано понад 50 тисяч залізничних квитків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.